thumb

Jeugd

Voor wie?

Wij verwelkomen graag alle spelers vanaf 8 jaar tot en met 18 jaar. Er is geen technische bagage vereist. De jeugdspelers worden ingedeeld in verschillende groepen. De eerste onderverdeling is naargelang leeftijd, met name -12 jaar en +12 jaar. Daarnaast zijn er binnen deze groep nog drie onderverdelingen naargelang leeftijd, sporttechnisch niveau, aanwezigheid van vriendjes, enzovoort. Schubad Herk is een recreantenclub. Dit betekent dat het vrij staat aan de jeugdspeler om deel te nemen wanneer hij/zij wenst. Onze doelstelling is een ontspannen sfeer te creëren waar plezier voorop staat (zie ook onze visie jeugdbeleid). Desalniettemin trachten we via de trainingen op zaterdag een basis mee te geven die onze jongeren in staat stelt om op vrijwillige basis deel te nemen aan recreatieve toernooien.

Wanneer?

Er zijn per week 2 badmintonmomenten voorzien voor de jeugdspelers:

Dinsdag

         Alle jeugdleden / 18u30 - 20u00

Zaterdag

         +12 jaar / 9u00 - 10u30

         -12 jaar / 10u30 - 12u00

Het seizoen start voor de jeugdspelers in september. Instappen kan doorheen heel het seizoen.

Alle trainingen worden gegeven door gediplomeerde trainers die er op instaan dat de trainingen om een interessante en ordelijk manier verlopen.

Kostprijs?

De kostprijs voor een heel seizoen bedraagt 60 euro voor een jeugdspeler. Hiervoor kan men dus op zaterdag les komen volgen alsook vrij komen spelen op dinsdag (voor +12 jaar). De shuttles worden voorzien. Er is ook een mogelijkheid om een racket te lenen van de club. Het is mogelijk om eerst 2 maal te proberen alvorens zich te moeten inschrijven. Is er al iemand van de familie lid? Dan biedt Schubad u een korting van 5 euro korting aan.

Extra activiteiten

Naast de trainingen op zaterdag en dinsdag proberen we zo veel mogelijk activiteiten aan te bieden doorheen het seizoen zoals de mogelijkheid om deel te nemen aan toernooien (waaronder het eigen jeugdtoernooi en het familietoernooi), carnavalstraining en de jaarlijkse eindactiviteit (zwemmen, lasershooting, klimmen, bowlen, ...).


--Media--

Vragen? Stel ze nu
Contact
x
x

Evenement

Datum:
Locatie:
Telefoon:

Algemene info: