thumb

Bestuur

thumb

Algemeen bestuur

Voorzitter & GDPR - Chi Fung Liu

Penningmeester - Eric Laveren

Ondervoorzitter & Feestcomité - Alain Vanmechelen

Public Relations - Koen Morrhey 

Contact gemeente & dossierbeheer - Koen Morrhey 

Social media - Anne-Belle Feyen & Lauren Hayen

Toernooi&wedstrijdleiding  - Luc Berden

Algemene werking & jeugd -  Sam LeonardJeugdverantwoordelijke -  Chi Fung Liu

Jeugdsportcommissie

Visie jeugdbeleid

Als club willen we de jeugd de kans geven om zich op sportief vlak te ontwikkelen. Dit alles in een ontspannen sfeer met steeds voldoende begeleiding aanwezig.
Ondanks dat onze club niet deelneemt aan de officiële competities, willen wij de jeugd bijstaan in een aangepast leerproces. Al vanaf jonge leeftijd kan men zich inschrijven bij de club en ontdekken wat badminton te bieden heeft.
Naast dit alles zorgt de club ook voor een doorstroom naar de volwassenen wanneer men de leeftijd van 18 bereikt. Zo zijn we zeker dat iedereen ook blijft leren en dat tegenstanders op niveau nooit schaars zijn.


Doel

De jeugdsportcommissie zorgt ervoor dat de jeugdwerking binnen onze club vlot verloopt. Bij klachten of voorstellen in verband met de jeugdwerking kan u zich richten tot de commissie. Aarzel dus niet en help ons de club een aangename plaats te maken voor onze jeugd. Door te klikken op de namen van de leden kan u hen automatich een mailtje sturen.

Leden

Jeugdverantwoordelijke & Coach - Chi Fung Liu [0488 87 44 52]

Coach - Joris Verhelst

Coach - Sam Leonard

Coach - Lauren Hayen

Coach - Anne-Belle Feyen

Assistent coach - Katrien Pijpops

Contactpersoon ouders - Chi Fung Liu

thumb

Vertrouwenspersoon

Schubad Herk hecht veel belang aan het welzijn van onze spelers en met name onze jonge spelers. Zij verdienen ten aller tijde begeleid en ondersteunt te worden. We begrijpen welke emotionele en fysische ontwikkelingen zij doorgaan en wensen ook een steentje bij te dragen bij hun ontwikkeling. Onze trainers doen hun best om uw kinderen een aangename en veilige omgeving aan te bieden, maar uiteraard weten we dat het soms niet zo evident is om hunzelf uit te drukken. Daarom hebben we een persoon aangesteld die uw kind ondersteund bij vertrouwelijke en persoonlijke uitdagingen.


Wenst u ons vertouwenspersoon te contacteren?

Neem contact op met Katty Gielen.

Privacybeleid

Als Schubad Herk zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens. Indien je na het doornemen van onze privacyverklaring, of in algemenere zin, vragen hebt hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens:

 

Schubad Herk (let op: dit is NIET de locatie van de speelmomenten)
Grote Hoolstraat 61

3540 Herk-de-Stad

Chifung.liu@schubadherk.be

Vragen? Stel ze nu
Contact
x
x

Evenement

Datum:
Locatie:
Telefoon:

Algemene info: