thumb

Volwassenen

Voor wie?

Schubad Herk is toegankelijk voor iedereen. Bent u een beginnende speler of een competitiespeler die het wat rustiger wilt aanpakken? Bij Schubad Herk bent u op het juiste adres. Voor de beginnende speler voorzien we een korte initiatie op het moment dat men voor de eerste maal komt spelen. Daarnaast wordt er minstens 1 reeks van 8 initiatielessen gegeven per seizoen. Deze lessen zijn vrij toegankelijk, ook voor niet-leden. Leden kunnen deze lessen echter gratis volgen. Daarenboven kan je ook heel wat tips verwachten van medespelers van verschillende niveaus. De eerder wat meer doorwinterde en competitieve speler zal bij Schubad Herk zich kunnen uitleven op het veld. Naast de niet te onderschatten tegenstand op de reguliere speelmomenten nemen we ook deel aan verschillende recreatieve toernooien doorheen het seizoen.

Wanneer?

De reguliere speelmomenten voor volwassenen zijn de volgende:

Dinsdag / 20u00 - 22u00

Woensdag / 20u00 - 22u00

Donderdag / 20u00 - 22u00

Zondag / 10u00 - 12u00

Het is soms mogelijk dat een speelmoment niet kan doorgaan omwille van bijvoorbeeld sluiting van de sporthal. Kijk daarom steeds even naar de kalender die je hier kan vinden.

Het seizoen start vanaf de eerste speelmoment dat in september valt en loopt door tot en met juni. In julie nemen we allemaal een maandje rust om dan in augustus weer te starten op dinsdag en donderdag.

Initiatielessen

Per seizoen worden er 2 reeksen van initiatielessen gehouden (vanaf oktober en vanaf januari/februari). Een reeks bestaat uit 8 lessen. Voor niet-leden bedraagt de kostprijs 40 euro. Leden kunnen gratis deelnemen. De lessen worden aangekondigd op de startpagina onder nieuws. Inschrijven kan hier.


Kostprijs?

De kostprijs voor een heel seizoen bedraagt 75 euro voor een volwassen persoon. Hiervoor kan men dus op reguliere speelmomenten vrij komen spelen. De shuttles worden voorzien. Er is ook een mogelijkheid om een racket te lenen van de club. Het is mogelijk om eerst 2 maal te proberen alvorens zich te moeten inschrijven.

Vragen? Stel ze nu
Contact
x
x

Evenement

Datum:
Locatie:
Telefoon:

Algemene info: