navigation under
Contact
Vul hier je gegevens in en het bericht waarover je ons wilt contacteren. Gelieve een correct emailadres in te vullen zodat we je terug kunnen contacteren.
Naam:
Emailadres:
Boodschap:
Algemene info
Badminton voor wie?
Wanneer?
Waar?
Materiaal?
Training jeugd
LidgeldBadminton voor wie?


Schubad Herk is toegankelijk voor iedereen. Zowel jong als oud. Voor de beginnende jonge spelers is er training voorzien. Ook de oudere speler wordt opgevangen en krijgt een korte initiatie.

Wanneer?


De club biedt op dinsdagavond (19:30 - 21:30), woensdagavond (20:00 - 22:00), donderdagavond (20:00 - 22:00) en zondagmorgen (10:00 - 12:00) de gepaste faciliteiten aan om een shuttle te kloppen. De speelmomenten op dinsdag starten in augustus, de andere in september.

De badmintonmomenten voor de jeugd kunnen onderaan worden gevonden.


Waar?


Ursulinenstraat 1, 3540 Herk-de-Stad


Materiaal?


De club beschikt over materiaal voor zijn clubleden. We ervaren wel dat de meeste leden zelf een racket kopen nadat men de basis onder de knie heeft. Bekijk ook zeker de links op onze startpagina voor materiaalaankoop.

Training jeugd


Voor de jeugd (tot 18 jaar) zijn er begeleide trainingen voorzien op zaterdagmorgen van 9u tot 12u. Spelers tussen 12 en 18 jaar beginnen om 9u en stoppen om 10u30. Spelers jonger dan 12 beginnen dan om 10u30 en eindigen om 12u.

Naast de trainingen op zaterdag is er ook een vrij speelmoment voor jeugdspelers vanaf 12 jaar op dinsdagavond van 18u30 tot en met 19u30. Vanaf 16 jaar mogen leden ook deelnemen aan de trainingen van de volwassenen (het lidgeld bedraagt dan 70 euro, dus eventueel dient het verschil van 10 euro bijbetaald te worden).

We willen wel benadrukken dat er tijdens de trainingen voor volwassenen geen toezicht is voorzien en de club dan ook elke verantwoordelijkheid afwijst. We vragen dan ook dat de ouders hun akkoord hiermee expliciet, liefst via mail, bevestigen.


Lidgeld


Jonge spelers kunnen tweemaal testen op datum naar keuze, hierna vragen wij de ouders hun kinderen in te schrijven en het lidgeld van 60 euro over te maken. Een voordelig tarief is beschikbaar voor het tweede kind uit hetzelfde gezin dat zich inschrijft, namelijk 55 euro voor het tweede kind. Het lidgeld van de volwassenen bedraagt 70 euro.
Laatste nieuwsbericht:

...
Volgende trainingen:
Bekijk de kalender
Links:
Sporta
Racketsport


lower divider
Webdesign by Brecht Franco - Admin Panel